Tilintarkastus

Tilintarkastus asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja konsultoivaa tilintarkastuspalvelua suomalaisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille, säätiöille ja julkishallinnon organisaatioille. Elinkaari on riippumaton tilintarkastusyhteisö, joka tuntee syvällisesti taloushallinnon, yritysverotuksen ja yhtiölainsäädännön sekä eri toimialojen erityispiirteet.

Moderni tilintarkastus konsultoivalla otteella

Uusimpien teknologioiden hyödyntäminen tuo tilintarkastukseen automaatiota ja entistä kehittyneempiä metodeja. Meille nykyaikaisuus tarkoittaa myös konsultoivaa otetta ja avointa vuoropuhelua yrityksen vastuuhenkilöiden kanssa. Lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi pyrimme tuottamaan aitoa lisäarvoa asiakkaan talouden ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Suora keskusteluyhteys tilintarkastajaan

Yrittäjävetoisena tilintarkastusyhteisönä olemme helposti lähestyttävä kumppani, joka panostaa henkilökohtaiseen palveluun. Tilintarkastaja tuntee toimintanne ja toimialanne erityispiirteet ja pystyy vastaamaan monimutkaisiinkin vero- ja lakikysymyksiin. Palvelemme joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta: oma tilintarkastajanne on vain soiton tai videotapaamisen päässä. Yhteistyö kanssamme heijastaa arvojamme. Toimimme aina yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa ja tavoittelemme sekä yhteistyön että asiakkaan liiketoiminnan kasvua.

 

”Tilintarkastajan laaja osaaminen muuntaa
lakisääteisen varmennuksen konsultoivaksi talouden
kehittämiseksi.”

 

Pohjalla pitkä liiketoiminta-, talous- ja vero-osaaminen

Tilintarkastajan laaja ja monialainen osaaminen tuo asiakkaalle monenlaista lisäarvoa: kokemuksemme muuntaa lakisääteisen varmennuspalvelun konsultoivaksi talouden kehittämiseksi. Tilintarkastajillamme on yli 20 vuoden kokemus talous- ja palkkahallinnosta sekä yritysverotuksesta.

Meillä on myös pitkä yrittäjätausta, joten tunnemme liikkeenjohdon ja omistajayrittäjien toiveet. Voimme neuvoa mm. kokonaisverotuksen optimoinnissa, sopimuksissa ja kannattavan kasvun rakentamisessa.

Auktorisoitua, laadukasta tilintarkastuspalvelua

Auktorisoidut HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajamme osallistuvat aktiivisesti tilintarkastusprosessiin. Noudatamme aina hyvää tilintarkastustapaa ja tilintarkastuslakia sekä kansainvälisiä tilintarkastus- ja laadunvalvontastandardeja (ISA, ISQC). Kehitämme jatkuvasti omaa asiantuntemustamme, jotta tunnemme ajantasaisen lainsäädännön ja voimme ennakoida esimerkiksi veromuutoksia. 

Elinkaari on tilintarkastuslain mukainen, riippumaton tilintarkastusyhteisö. Kun valitset tilintarkastajaksi tilintarkastusyhteisön, et tarvitse varatilintarkastajaa.

Tilintarkastus kaikille yhtiömuodoille

Osion alasivuilla voit tutustua tarkemmin osakeyhtiön tilintarkastukseen sekä säätiöille, yhdistyksille ja asunto-osakeyhtiöille suunnattuihin tilintarkastuspalveluihin. Teemme tilintarkastuksia myös osuuskunnille ja kommandiittiyhtiöille.

Lisätietoa tilintarkastuksen sisällöstä, tilintarkastusrajoista ja muista aiheeseen liittyvistä kysymyksistä löydät asiantuntija-artikkeleistamme.

Osakeyhtiön
tilintarkastus

Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi tarjoamme näkökulmia talouden kehittämiseen, verotuksen optimointiin ja kasvun mahdollistamiseen.

Asuntoyhtiön
tilintarkastus

Tilintarkastaja on asunto-osakeyhtiön hallituksen kumppani, joka valvoo osakkaiden etua ja antaa luotettavan kuvan asunto-osakeyhtiön toiminnasta.

Yhdistyksen
tilintarkastus

Tilintarkastus lisää yhdistyksen talouden läpinäkyvyyttä sekä vähentää väärinkäytöksiä ja kirjanpitovirheitä.  

Erityistilintarkastus

Erityistilintarkastus selvittää väärinkäytösepäilyjä ja toimeksiantokohtaisia yksityiskohtia yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja johdon toiminnasta. 

Lausunnot ja todistukset

Meiltä saat myös riippumattoman tilintarkastajan lausuntoja, todistuksia ja raportteja viranomaisille sekä projekti- ja hanketarkastuksia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous