Yritys

Satakuntalainen tilintarkastus-, yritysjärjestely- ja kasvuasiantuntija

Elinkaari on riippumaton tilintarkastusyhteisö, yritysjärjestelyiden asiantuntija ja kasvun kumppani. Voimme toimia taloudellisena ja yhtiöoikeudellisena neuvonantajana yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa: perustamistoimista kasvun rakentamiseen, rahoitusjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin ja yrityskauppoihin. Olemme vahva paikallinen toimija: haluamme kasvaa Satakunnan suurimmaksi tilintarkastusyhteisöksi.

Kohti kasvun voimaa

Tavoitteemme on luoda kasvua asiakkaillemme sekä lisätä oman toimintamme ja toimialojemme kasvuvoimaa. Arvojamme ovat yhteisymmärrys, kasvuvoima ja kehitysvastuu. Tutustu myös Elinkaaren strategiaan, visioon ja missioon.

 

”Elinkaari on riippumaton satakuntalainen
tilintarkastusyhteisö, yritysjärjestelyiden asiantuntija
ja kasvun kumppani.”

 

Satakunnasta koko Suomeen ja Eurooppaan

Elinkaari on kotimainen, voimakkaasti kasvava asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on kasvaa Satakunnan johtavaksi tilintarkastusyhteisöksi ja maamme johtavaksi vastuullisen kasvun asiantuntijaksi.

Elinkaari on syntyjään porilainen tilintarkastusyhteisö: päätoimipisteemme sijaitsee Porin keskustassa. Palvelemme valtakunnallisesti joustavien etätapaamisten avulla: asiantuntijamme ovat vain puhelinsoiton tai videotapaamisen päässä. Tarvittaessa tulemme luoksenne mihin tahansa Suomeen tai Eurooppaan. Meillä on toimipiste myös Espanjan Fuengirolassa.

Henkilökohtaista palvelua – sinun ehdoillasi

Toimimme asiakaslähtöisesti, vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun: olemme asiakkaidemme uskottuja neuvonantajia liiketoiminnan kehittämisessä ja yrityksen elinkaaren murrosvaiheissa. Asiakastyytyväisyys on paras mittari onnistumisellemme.

Taustalla pitkän linjan satakuntalaisyrittäjät

Elinkaaren omistavat satakuntalaiset Elina Salmivala ja Tarja Lounasvaara, joilla on yli 25 vuoden kokemus taloushallinto- ja tilitoimistopalveluista. Sisarukset myivät loppuvuodesta 2022 osuutensa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisten palveluiden asiantuntijaketjussa Econiassa keskittyäkseen uudenlaisen tilintarkastusyhteisön, Elinkaaren, kehittämiseen. 

Tutustu Elinkaaren tarinaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous​