Elinkaaren
tarina

Elinkaaren menestyksen luo intohimo kasvuun

Elinkaaren takana ovat pitkän linjan taloushallintoyrittäjät Elina Salmivala ja Tarja Lounasvaara. Elinkaari syntyi sisarusten halusta luoda moderni, voimakkaasti kasvava asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteena on lunastaa paikka Satakunnan johtavana tilintarkastusyhteisönä ja valtakunnallisesti merkittävänä vastuullisen kasvun asiantuntijatalona.

Taustalla vahva kokemus talous- ja kasvuyrittämisestä

–Vuoden 2022 lopulla myimme siskoni Tarja Lounasvaaran kanssa omistuksemme Econiassa, talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisten palveluiden asiantuntijaketjussa, jonka perustin yli 25 vuotta sitten, Elinkaaren toimitusjohtaja Elina Salmivala taustoittaa.

–Halusimme luoda Elinkaaresta modernin asiantuntijaorganisaation, joka luo kasvua niin asiakkaillemme kuin koko toimialalle. Päätimme keskittyä taloushallinnon sijaan tilintarkastukseen, yritysjärjestelyihin ja liiketoiminnan kasvuvoimaa tukeviin neuvonantopalveluihin. Elinkaaren kautta teemme myös enkelisijoittamista ja autamme kasvuhakuisia pk-yrityksiä löytämään rahoitusta, Salmivala kertoo.

 

”Elinkaari on uudenlainen,
moderni tilintarkastusyhteisö, joka
tavoittelee voimakasta kasvua. ”

 

Elinkaaren kasvun ensiaskeleet

Elinkaaren kasvutarina alkoi tammikuusta 2023, jolloin yritykseen liitettiin osakekaupalla tunnettu porilainen tilintarkastusyhteisö Audec Tilintarkastus Oy. Samalla päästiin julkistamaan Elinkaaren yritysidentiteetti ja palveluvalikoima.

Tulemme kasvattamaan Elinkaarta vuoden 2023 aikana sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti. Mikäli tilintarkastustoimistonne tai -yhteisönne on kiinnostunut yhteisestä tulevaisuudesta, otattehan yhteyttä!

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous