Varaa ilmainen konsultaatio yrityksen muutostilanteessa

Oletteko suunnittelemassa yritysjärjestelyjä tai rakennemuutoksia? Mietityttävätkö kasvun mukanaan tuomat haasteet, sopimukset, rahoitus, pörssiin listautuminen tai hallinnon kehittäminen?

Varaa ilmainen etäkonsultaatio Elinkaaren asiantuntijan kanssa! Kartoitamme videotapaamisessa yrityksenne tilanteen ja voit kertoa tarkemmin haasteesta, johon kaipaat ulkopuolisen asiantuntijan mielipidettä. Etäkonsultaatio ei sido mihinkään, mutta halutessasi voimme sen perusteella laatia tarjouksen yhteistyöstä.


Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa ilmainen Teams-videotapaaminen
Elinkaaren toimitusjohtajan Elina
Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa.
Kesto 30-60 minuuttia.


Laitattehan muutaman ehdotuksen, niin vahvistamme ajan sähköpostitse.


Yritysjärjestelyjen ammattilainen

Elinkaari on erikoistunut yritysjärjestelyiden suunnitteluun ja läpivientiin. Avulla minimoit yritysjärjestelyihin liittyvät riskit ja optimoit verotuksen. Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä sukupolvenvaihdoksista yrityskauppoihin ja konsernirakenteen muutoksiin. Voimme toimia ulkopuolisena neuvonantajana yritysjärjestelyn alusta loppuun saakka tai auttaa yksittäisessä osa-alueessa, kuten arvonmäärittelyssä tai due diligence -tarkastuksessa. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kasvuyritysten neuvonantaja

Kasvuyrityksille suunnatuilla corporate advisory -palveluillamme nostat yrityksen arvoa, kehität hallintoa ja riskienhallintaa sekä valmistaudut yrityskauppoihin tai listautumiseen. Riippumattomat asiantuntijamme ovat käytössänne myös mm. verosuunnittelussa, sopimusasioissa ja rahoituksen suunnittelussa.
Elina-Salmivala-1080px

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen
Elinkaaren toimitusjohtajan Elina
Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa.
Kesto 30-60 minuuttia.

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen Elinkaaren toimitusjohtajan Elina Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa. Kesto 30-60 minuuttia.

Laitattehan muutaman ehdotuksen, niin vahvistamme ajan sähköpostitse.