Porilainen Audec Tilintarkastus osaksi kasvavaa Elinkaari- tilintarkastusyhteisöä

Porilainen Tilintarkastus Elinkaari Oy on ostanut porilaisen Audec Tilintarkastus Oy:n 12.1.2023 päivätyllä osakekaupalla. Audec jatkaa osana uutta, voimakkaasti kasvavaa Elinkaari-tilintarkastusyhteisöä, jonka tavoitteena on kasvaa Satakunnan suurimmaksi toimijaksi. Audecin asiantuntijat siirtyvät Elinkaareen vanhoina työntekijöinä.

Samat kasvot, entistä laajemmat palvelut

Muutos takaa Audec Tilintarkastus Oy:n asiakkaille entistä paremmat ja kattavammat palvelut leveämmillä harteilla.
–Audecin kasvumahdollisuudet olisivat olleet nykyresursseillamme rajalliset, mutta nyt ne ovat lähes rajattomat. Vahva ammattitaitomme ja asiakaskentän tuntemus yhdistettynä Elinkaaren resursseihin auttavat saavuttamaan sen mitä meiltä odotetaan myös tulevaisuudessa. Asiakkaitamme palvelevat samat kasvot kuin ennenkin ja pyrimme jatkossakin ns. lähipalveluun, mistä meidät tunnetaan, lupaa Audec Tilintarkastus Oy:n Anne Hakala (KHT, JHT, osakas).

Kohti yhteistä kasvua

Yrityskauppa käynnistää Elinkaaren kasvutarinan: tavoitteenamme on luoda Satakunnan johtava tilintarkastusyhteisö ja valtakunnallisesti merkittävä vastuullisen kasvun asiantuntijayritys.
–Neuvottelemme parhaillaan myös muista yrityskaupoista, joilla nousemme vahvaksi paikalliseksi toimijaksi jo tämän kevään aikana, Elinkaaren perustaja ja toimitusjohtaja Elina Salmivala sanoo.

Kerromme mielellään Elinkaaren palveluista: soita tai sovi tapaaminen sähköpostitse.

Lisätietoja

Elina Salmivala
KTM, KLT, HHJ PJ
Toimitusjohtaja, HT-tilintarkastaja
+358 40 544 7344
[email protected]

Elinkaari on kotimainen ja riippumaton, yrittäjävetoinen tilintarkastusyhteisö sekä yritysjärjestelyiden ja kasvun asiantuntija. Yrityksen omistavat toimitusjohtaja Elina Salmivala ja hallintojohtaja Tarja Lounasvaara.

Kysy lisää tai pyydä tarjous