KILPAILUTA
TILINTARKASTUS

Tilintarkastaja on tärkeä talouden kehittämisen kumppani. Tilintarkastajan vaihtaminen voikin tuoda uusia näkemyksiä yrityksen taloushallinnon, raportoinnin ja riskienhallinnan kehittämiseen.

Voit kilpailuttaa tilintarkastuksen täyttämällä yrityksenne tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja lähetämme muutamien päivien sisällä kilpailukykyisen tilintarkastustarjouksen. Teemme tilintarkastajan vaihdosta helppoa ja sujuvaa.

 

 


Pyydä tarjous tilintarkastuksestaMilloin tilintarkastajan vaihtaminen kannattaa?

Yrityksen kasvaessa tai liiketoiminnan muutostilanteissa tilintarkastajalta vaaditaan yhä syvempää osaamista mm. yritysverotuksesta, yhtiölainsäädännöstä ja kannattavan kasvun rakentamisesta. Monesti rakennemuutokset, yritysjärjestelyt tai kasvusuunnitelmat johtavat myös tilintarkastuskumppanin kilpailuttamiseen.

Esimerkiksi pörssiyhtiöiden ja säätiöiden tulee vaihtaa tilintarkastajaa säännöllisesti. Suosittelemme myös pk-yrityksiä harkitsemaan tilintarkastuksen kilpailuttamista määräajoin, esimerkiksi viiden vuoden välein.

Asiakaslähtöistä, kokonaisvaltaista palvelua

Elinkaari on kotimainen, yrittäjävetoinen tilintarkastusyhteisö. Meidät tunnetaan henkilökohtaisesta ja konsultoivasta palvelusta. Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiantuntijamme voivat auttaa mm. verosuunnittelussa, yritysjärjestelyissä, sopimuksissa ja rahoituksen hankkimisessa. Palvelemme joustavasti ja paikasta riippumatta: tilintarkastajamme ovat vain etätapaamisen tai puhelinsoiton päässä. Tutustu tarkemmin tilintarkastuspalveluihimme ja Elinkaareen yrityksenä.

Satakunnasta koko Suomeen

Elinkaari on vahvasti satakuntalainen tilintarkastusyhteisö: päätoimipisteemme on Porissa, josta käsin palvelemme valtakunnallisesti. Tavoitteenamme on kasvaa Satakunnan suurimmaksi tilintarkastusyhteisöksi ja maamme johtavaksi vastuullisen kasvun asiantuntijataloksi.
Elina-Salmivala-1080px

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen
Elinkaaren toimitusjohtajan Elina
Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa.
Kesto 30-60 minuuttia.

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen Elinkaaren toimitusjohtajan Elina Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa. Kesto 30-60 minuuttia.

Laitattehan muutaman ehdotuksen, niin vahvistamme ajan sähköpostitse.