Rekry:
toimistoassistentti
Poriin.

Tilintarkastusyhteisö Elinkaari hakee toimistoassistenttia Poriin. Avustat tilintarkastajiamme, hoidat laskutusta ja pidät toimiston langat käsissäsi.

Vastaat siitä, että kasvavan tilintarkastusyhteisömme arki on sujuvaa. Avustat tilintarkastajiamme assistentin roolissa mm. luomalla pohjatietoja ja rekistereitä sekä laatimalla taulukoita. Hoidat myös yrityksemme laskutusta, avustavia kirjanpitotehtäviä, toimiston juoksevia asioita ja muita hallinnollisia tehtäviä.

Työyhteisössämme arvostetaan oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jatkuvaa halua kehittää osaamistaan. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta: assistenttina ylläpidät toimistomme hyvää henkeä.

Voimme kouluttaa sinut tehtävään, joten emme välttämättä edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Siinä tapauksessa työ voi alkaa harjoitteluna tai työkokeiluna, mutta toivomme, että sinusta kasvaa korvaamaton osa organisaatiotamme. Lopullinen työnkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan: tarjoamme monipuoliset etenemismahdollisuudet kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa.

Elinkaari Oy on porilainen tilintarkastusyhteisö, joka syntyi, kun Audec Tilintarkastus Oy:n ja Idman Vilénin Satakunnan tilintarkastustoiminnot yhdistettiin. Työllistämme tällä hetkellä noin kymmenen tilintarkastuksen, verotuksen ja yritysjärjestelyjen asiantuntijaa. Tavoittelemme voimakasta kasvua lähivuosina: tähtäämme Satakunnan suurimmaksi tilintarkastusyhteisöksi.

Hakemukset

Esittele itsesi ja lähetä CV sähköpostitse Elina Salmivalalle ([email protected]).

Lisätietoja

Elinkaaren toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. +358 40 544 7344,
[email protected]

 

 

Elina-Salmivala-1080px

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen
Elinkaaren toimitusjohtajan Elina
Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa.
Kesto 30-60 minuuttia.

Varaa maksuton
konsultaatio

Maksuton Teams-videotapaaminen Elinkaaren toimitusjohtajan Elina Salmivalan (KTM, KLT, HHJ PJ, HT) kanssa. Kesto 30-60 minuuttia.

Laitattehan muutaman ehdotuksen, niin vahvistamme ajan sähköpostitse.